KUNDER & PARTNER
Samarbetspartner
Kunder

   AKTUELLT
17-06-2008
Seminarium - UngChans - 16 oktober 2008
 
Samarbetspartner
Cadbury Sweden AB
 
Allmänna arvsfonden
Om en avliden person saknar make eller närmare släktingar och inte har skrivit ett testamente tillfaller egendomen Allmänna arvsfonden. Fondens medel delas ut för att främja verksamhet av ideell karaktär till förmån för barn, ungdomar och personer med funktionshinder.
Danisco Sugar
Danisco Sugar marknadsför ett brett sortiment av socker, sockerlösningar och i bit, sirap, farin samt en rad andra specialprodukter till industrin och konsumenterna.
Finax
Familjeföretaget Finax är ett av de ledande cerealieföretagen i Norden. Finax utvecklar och marknadsför spannmålsbaserade livsmedel som müsli, brödmixer och mjöl.
PEAB
Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. PEAB:s ambition är att vara ett företag som prioriterar hållbar utveckling och ett gott miljökunnande.
Sigma
Sigma levererar IT-lösningar och konsulttjänster till utvecklingsintensiva kunder. Verksamheten utgår ifrån entreprenörsdrivna, nischade dotterbolag.
Sparbankstiftelsen Skåne
Sparbanksstiftelsen Skåne äger – tillsammans med övriga sparbanksstiftelser i Sverige – cirka 20 procent av aktierna i FöreningsSparbanken AB. Avkastningen används främst till att genom anslag främja regionens utveckling.
Stadium
Stadiums affärsidé är att vara ett detaljhandelsföretag som designar, köper och säljer sportutrustning och sportmodeprodukter med god design, funktion och kvalitet, till bästa pris.
Media samarbetspartner
Sydsvenskan
Sydsvenskan är en oberoende liberal morgontidning. Tidningen är Skånes största med en vardagsupplaga på närmare 140 000 läsare.
Nätverkssamarbete
Kick! Profildata
Kick Profildata Hälso & Friskvård AB arbetar med hälsoprofilbedömning och bedriver en bred verksamhet inom hälso- och friskvård i ett nära samarbete med HOS Hälsoprofilinstitutet och Hälsoprofilförbundet. Hälsoprofilbedömningen är vetenskapligt utprovad.  
Promas
Promas erbjuder ett komplett avslappningspaket, där massagefåtöljer som ger massage och därmed stimulerar musklerna och ökar blodgenomströmningen, utgör själva basen. Därtill kommer en metod för mental avslappning med hjälp av musik och avslappningsband. Konceptet är utvecklat i samarbete med läkare och psykologer.
 
 
  (C) 2005 Hälsa+Kunskap! Bunkeflomodellen - info@bunkeflomodellen.com - Webbdesign av leXorNet