FÖRETAG & ORG.
Vår Affärsidé
Utbildningar
Produkter
Frågor och Svar

   PRODUKTER
Handledarpärmen
Med hälsan som hävstång
The Life Manual
Instruktionsbuch fürs Leben
Att vara ideell
Instruktionsboken till livet

   AKTUELLT
17-06-2008
Seminarium - UngChans - 16 oktober 2008
 
Instruktionsboken till livet

Här kommer boken du längtat efter och som får dig att må bra! Som en present till dig själv, din familj, dina vänner eller dina medarbetare. Eller varför inte som en semesterhälsning till hela din personal! Instruktionsboken till livet är en omtänksam present som får de människor som är betydelsefulla för dig att må bra i både kropp och själ!


Upplev det bästa med livet – i livet!
Hur klarar vi oss utan instruktionsböcker till mobilen, datorn, mp3-spelaren och inte minst bilen? Självklart kör vi aldrig bilen i 110 km på tvåans växel eller struntar i att tanka rätt oktan. Det känns naturligt att följa instruktionsboken, inte bara för att få saker och ting att fungera utan också för att livslängden ska bli den önskade. Men när det gäller oss själva är vi inte lika noga, vare sig med underhåll eller vad vi tankar i oss.

Instruktionsboken till livet vill ge oss mod att våga ta ett större ansvar för oss själva, visa på möjliga vägar och ge livsstilen som påverkar hälsan ett ansikte.

Instruktionsboken till livet erbjuder inte några mirakelkurer för att bli smal eller specialredskap som efter ett tag inte används utan bara ger dåligt samvete. Hälsa handlar mycket om att må bra. Boken tar därför upp hälsa och drivkraft utifrån utifrån en helhetssyn där vi själva, motivation, fysisk aktivitet, kost, sömn och glädje är några av pusselbitarna.

Instruktionsboken till livet är ett verktyg fyllt av glädje och motivation för att påverka oss själva och människor i vår omgivning till en hälsosam livsstil. En vägvisare som håller i längden. Boken (156 sidor) är en fantastisk inspirationskälla för medarbetare på arbetsplatser, stora som små. Att leva är så häpnadsväckande att det inte blir mycket tid över till något annat.

Läs utdrag ur boken (pdf)

Du beställer inspirationsboken genom att maila till: info@bunkeflomodellen.com
Ange namn, faktureringsadress, telefonnummer, antal böcker du vill beställa, samt leveransadress om den avviker från faktureringsadressen. Du kan också beställa boken direkt på vår hemsida genom att klicka på rutan "Beställning av produkter" som du får upp genom att klicka på "Produkter" i vänstermenyn.


Pris Instruktionsboken till livet, Inspirationsboken
1-10 böcker: 240 kr/st, exkl.moms och porto
11-49 böcker: 220 kr/st, exkl.moms och porto
50-100 böcker: 199 kr/st, exkl.moms och porto
Fler än 100 böcker: Pris enligt offert


<< Tillbaka till Produkter
 
 
  (C) 2005 Hälsa+Kunskap! Bunkeflomodellen - info@bunkeflomodellen.com - Webbdesign av leXorNet